Skip to main content

Smart Energy is slimme energie-oplossingen bedenken en toepassen.

Welkom bij de toekomst van energie!

Droom jij van een wereld waarin energie slimmer, groener en efficiënter wordt gebruikt? Ontdek de opleiding tot Technicus Smart Energy, waar je niet alleen leert, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst!

Smart energy-oplossingen zijn nodig, voor bedrijven én huizen.

Dieta HolwerdaBouma Technisch Installatiebedrijf

Jouw rol in een groenere wereld

Als Technicus Smart Energy ben jij iemand die de kracht van technologie inzet om energie op een nieuwe manier te gebruiken. Met wat je leert op school en tijdens je stage over de nieuwste innovaties maak jij het verschil.

Van passie naar impact

Stel je voor: elke actie die je onderneemt, draagt bij aan het verminderen van energieverspilling. Jouw passie voor slimme energie wordt de drijvende kracht achter een positieve impact op onze planeet.

Jouw reis naar innovatie

In deze opleiding ontdek je de spannende wereld van Internet of Things, data-analyse en slimme apparaten. Jouw creativiteit wordt aangemoedigd en de mogelijkheden voor innovatie zijn eindeloos.

Een carrière met betekenis

Na het behalen van deze opleiding openen zich deuren naar diverse carrièremogelijkheden. Word onderdeel van onze technische installatiebedrijven, adviseer over duurzame oplossingen of creëer zelf nieuwe wegen in de energietransitie.

Klaar om de toekomst van energie te vormen?

Start jouw reis naar een spannende carrière in Smart Energy! Word de architect van een groenere wereld. Ontdek, leer en verander de toekomst van energie en meld je vandaag nog aan voor de opleiding!

Hoe ziet de opleiding eruit?

Close Menu

Wow wat een leuke opleiding!

Over Technicus Smart Energy

De opleiding Technicus Smart Energy is in samenwerking met Firda en installatiebedrijven uit de regio ontwikkeld.

De stuurgroep is bereikbaar via e-mail op:
info@technicus-smart-energy.nl