Skip to main content

Uniek voor de opleiding: bedrijvenbijeenkomst.

Aan het einde van het schooljaar organiseren we ieder jaar een bijeenkomst met alle aangesloten installatiebedrijven, docenten en studenten. De bedoeling is om nader kennis te maken met elkaar, want je hebt vast niet bij alle bedrijven een stage kunnen lopen.

Programma Bedrijvenbijeenkomst

De stuurgroep, een viertal vertegenwoordigers van de bedrijven en de opleidingsmanager van Firda, had een leuk programma samengesteld. Sowieso stond een presentatie van duurzame projecten door derdejaarsstudenten op het programma. De overall presentatie deed Gert van der Werk en dat deed hij op voortreffelijke wijze. Bekijk hier de reel.

AI voor gebouwbeheersystemen?

Spreker Niels de Jong van Qien was uitgenodigd om te vertellen aan ons, hoe zij als bedrijf met AI de energietransitie versnellen. Superinteressant dat zij een gebouwbeheersysteem met hun AI-software beter kunnen uitlezen en doorontwikkelen. Een slimme energie-oplossing ten top.

Nadat de voorzitter van de stuurgroep en de opleidingsmanager nog wat algemene zaken met de vertegenwoordigers van de bedrijven hadden gedeeld, gingen we snel op het buffet af. Nederland moest namelijk die avond tegen Roemenië voetballen en dat wilde natuurlijk niemand missen. Zeker niet, nu we weten dat ze ook nog gewonnen hebben met 3-0.

Jouw toekomst

Met deze mbo-opleiding Technicus Smart Energy kom je echt in contact met directeuren en medewerkers van diverse industriële, dienstverlenende, service- en onderhoudsbedrijven. En je hebt een uitstekende startpositie om je carrière te lanceren in de wereld van duurzame energie.

Weten bij welke bedrijven jij jouw talent kunt laten schitteren? Check dan vooral even de pagina Jouw toekomst als Technicus Smart Energy.

Wat is smart energy?

Hoe ziet de opleiding eruit?

Jouw toekomst bij de aangesloten installatiebedrijven

Close Menu

Wow wat een leuke opleiding!

Over Technicus Smart Energy

De opleiding Technicus Smart Energy is in samenwerking met Firda en installatiebedrijven uit de regio ontwikkeld.

De stuurgroep is bereikbaar via e-mail op:
info@technicus-smart-energy.nl